Portada > Actualitat > Notícies > En marxa un procés participatiu per crear dues ordenances municipals

En marxa un procés participatiu per crear dues ordenances municipals

12/08/2019

La ciutadania podrà formular les seves propostes sobre l’ordenança reguladora dels horaris de tancament per a bars i restaurants i la de soroll i contaminació acústica

Amb l’objectiu de promoure la participació dels veïns i de les veïnes en el dia a dia de la vila, el consistori pierenc ha obert un procés participatiu per a redactar dues ordenances municipals noves. En aquest sentit, els pierencs i les pierenques podran fer suggeriments i propostes sobre el contingut de l’ordenança reguladora dels horaris de tancament per a bars i restaurants i sobre el text de l’ordenança reguladora del soroll i la contaminació acústica.

L’Ajuntament ha publicat dos esborranys per tal que la ciutadania els prengui com a models per a suggerir després els canvis que consideri oportuns. Les propostes es podran presentar via instància des del dilluns 26 d'agost fins al dimecres 11 de setembre, a les 23.59 hores.

Un cop recollits tots els suggeriments, es debatran en el següent ple municipal per tal d’aprovar les dues ordenances de manera provisional si s’escau. Posteriorment, les dues ordenances disposaran de 30 dies per a la presentació d’al·legacions als textos normatius.

Podeu trobar els dos esborranys inicials en els documents adjunts.

Arxivat a: Participació ciutadana
Vila de Piera

Arxius adjunts