Portada > Actualitat > Notícies > Servei gratuït de bus nocturn

Servei gratuït de bus nocturn

29/08/2019

El proper divendres s'habilitarà un servei gratuït de bus nocturn amb la intenció de facilitar l’arribada en transport públic a la Festa Flaix FM i Devotion Festival als veïns i veïnes que viuen als pobles i barris de Piera

Com ja s’ha fet en anteriors ocasions, l’Ajuntament té previst habilitar un servei de bus nocturn per tal que el jovent pugui assistir a la Festa Flaix FM i Devotion Festival sense necessitat d’utilitzar el vehicle privat. Amb el lema ‘De nit no te la juguis i agafa el bus!’, el divendres dia 6 de setembre s’oferirà aquest transport públic de forma gratuïta.

Un primer servei sortirà de Vallbonica a les 22.30 h i passarà per Can Mussarro, el Bosc de l’Àliga, Ca n’Aguilera, Can Martí i finalitzarà el seu recorregut a l’avinguda Carretera d’Igualada, al nucli urbà. El segon servei sortirà a les 23 h de Can Mata i passarà pel Bedorc, Sant Jaume, La Fortesa, Can Canals, Can Cairot, Can Bonastre i Can Mas fins arribar a Piera. Finalment, hi haurà un tercer recorregut des de Can Bou passant per Can Claramunt, La Grua i Sant Jordi.

Els usuaris i usuàries del servei de bus nocturn podran tornar utilitzant el mateix transport a partir de les 4 de la matinada.

Podeu consultar els horaris i recorreguts en el document adjunt.

Arxivat a: Festa Major
Servei de bus nocturn gratuït

Arxius adjunts

  • Horaris i recorregut (PDF, 1,54 MB)
    Consulta aquí els horaris i recorreguts del servei gratuït de bus nocturn