Portada > Actualitat > Notícies > Piera inaugura el curs escolar 2019-2020

Piera inaugura el curs escolar 2019-2020

10/09/2019

La jornada, organitzada per la regidoria d’Educació, pretenia ser un punt de trobada i de reconeixement de la tasca de la comunitat educativa

El passat divendres dia 6 de setembre es va celebrar l’acte inaugural del curs escolar 2019-2020, que es va iniciar amb l’actuació de la Nuna, professora de l’Aula Municipal de Música, qui va donar un toc musical a la jornada i va aprofitar per a desitjar un bon curs als seus companys de professió.

El regidor, Josep Maria Rosell, va donar la benvinguda als assistents i va destacar la gran tasca de les escoles. Així mateix, va destacar el suport del consistori per tal de fer de Piera una vila educativa on tothom tingui el seu paper en l’educació dels infants i joves del municipi. Finalment, va comentar que l’objectiu de tot ha de ser l’èxit escolar.

Els parlaments van continuar amb la intervenció de Jordi González, inspector d’educació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que va destacar els reptes que es presenten en el món de l’educació, i de Jordi Madrid, alcalde de Piera, que va parlar de quin paper han tingut els mestres en la seva vida com a estudiant, però sobretot ara que és pare, i la confiança que dipositem les famílies en ells.

L’acte va servir també per a homenatjar dues mestres que aquest curs ja no continuaran en la docència per raó de la seva jubilació. Es tracta d’Adela Conill, mestra fins el curs passat de l’escola Herois del Bruc i que va disculpar la seva assistència a l’acte, i de Montserrat Ramon, mestra i directora de l’escola Apiària. Ella va aprofitar la seva intervenció per exposar què ha significat per a ella ser mestra, per donar les gràcies a tots els que l’han acompanyat i per encoratjar els mestres que visquin aquesta professió amb il·lusió.

En el marc de la jornada, els assistents van gaudir de la ponència de David Bueno, docent, investigador i divulgador científic. Sota el títol Com aprèn el cervell? Una visió des de la neurociència va exposar quins són els mecanismes pels quals el cervell aprèn, quines estratègies hauria de seguir el sistema educatiu per tal d’explotar aquests mecanismes i treure tot el seu potencial i com és d’important saber què motiva un alumne. L’exposició va ser de gran interès i tot un èxit segons la valoració dels assistents.

Arxivat a: Educació
Acte inaugural curs 2019-2020
Acte inaugural curs 2019-2020
Acte inaugural curs 2019-2020
Acte inaugural curs 2019-2020
Acte inaugural curs 2019-2020
Acte inaugural curs 2019-2020
Acte inaugural curs 2019-2020