Portada > Actualitat > Notícies > L’HC Piera, campió de la Supercopa Nacional Catalana

L’HC Piera, campió de la Supercopa Nacional Catalana

17/09/2019

Els pierencs van guanyar la final, que es va disputar al Pavelló Poliesportiu El Prat de la vila, després de vèncer per 4 a 3 a l’HC Sant Just

El passat dissabte 7 de setembre, a les 20 hores, el Pavelló Poliesportiu El Prat de la Vila de Piera va vibrar amb la final masculina de la Supercopa Nacional Catalana d’hoquei patins. El partit enfrontava a l’Hoquei Club Piera, guanyador de la Copa Generalitat, contra l’Hoquei Club Sant Just, campió de la Lliga. Durant l’enfrontament, els pierencs es van mostrar més en forma que els seus rivals, que van tenir algunes absències destacades, i van dominar gran part del partit. Tot i això, el resultat va ser un ajustat 4 a 3 a favor de l’equip local.

Prèviament, a les 18 hores, es va disputar la final femenina que va guanyar l’HC Palau B, després d’imposar-se al CP Vilanova B per 7 gols a 0.

Arxivat a: Esports
Supercopa Nacional Catalana d'hoquei patins