Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per a participar en la Cursa de la Dona

S’obren les inscripcions per a participar en la Cursa de la Dona

19/09/2019

Un any més, l’Ajuntament de Piera facilita els desplaçaments a la ciutat de Barcelona subvencionant el transport en autocar

El proper 17 de novembre se celebrarà a la ciutat de Barcelona la Cursa de la Dona, una iniciativa solidària que se celebra a diverses ciutats amb la intenció de recaptar fons per lluitar contra el càncer de mama. La Piscina de Piera posa a disposició de la ciutadania un total de 200 dorsals per participar en la prova i 200 places de transport gratuït, en autocar, que subvenciona l’Ajuntament de Piera. De moment, les inscripcions s’obriran el proper 25 de setembre només a les persones empadronades a la vila. En cas que quedessin places lliures, aquestes es posarien a l’abast de gent d’altres municipis.

El preu del dorsal és de 14 €, que caldrà abonar en el moment de la inscripció a la recepció de La Piscina de Piera. Cada persona només podrà reservar dos dorsals. Aquests es podran passar a recollir pel Teatre Foment el dissabte dia 16 de novembre de 10 a 14 hores.

El diumenge 17 de novembre, l’autocar sortirà a les 7 hores de la parada de bus ubicada a l’avinguda de la Carretera d’Igualada. El punt de trobada per a la tornada serà, a les 13 hores, al costat del Poble Espanyol.

L’esdeveniment compta amb el suport de la Regidoria d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament, l’Associació de Dones i La Piscina de Piera.

Arxivat a: Esport i salut
Cursa de la Dona 2018