Portada > Actualitat > Notícies > Una seixantena de persones participen en la pedalada popular

Una seixantena de persones participen en la pedalada popular

30/09/2019

L’esdeveniment, emmarcat dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, va comptar amb ciclistes de totes les edats

Coincidint amb el 20è aniversari de la Setmana Europea de la Mobilitat, la regidoria d’Esports i el Club Ciclista Piera van organitzar diumenge 29 de setembre una pedalada popular oberta a tota la ciutadania. Van participar-hi una seixantena de persones d’edats ben diverses, entre elles un infant que feia només una setmana que anava en bicicleta i que gairebé va aconseguir finalitzar el recorregut.

La pedalada va sortir del Camp Municipal d’Esports a les nou del matí. Els esportistes van recórrer uns 15 quilòmetres aptes per a totes les edats per l’entorn de Piera. A meitat del recorregut es va oferir un refrigeri a totes les persones participants.

Arxivat a: Esport i salut, Medi ambient
Pedalada popular 2019