Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la participació en el projecte educatiu Tracta’m bé

S'obre la participació en el projecte educatiu Tracta’m bé

03/10/2019

Divendres dia 4 d’octubre s’informarà la ciutadania de com pot col·laborar en aquesta iniciativa que vol fomentar el bon tracte a les persones grans

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Piera, el proper divendres dia 4 d’octubre es farà una xerrada informativa sobre el projecte Tracta’m bé. Es tracta d’una iniciativa en la qual participen alumnes d’educació primària i secundària i que treballa la prevenció dels maltractaments a les persones grans.

El projecte busca ara persones interessades en col·laborar-hi que entraran a les aules dels centres educatius per tal de fomentar el bon tracte i els valors positius cap als pierencs i pierenques de més edat. Està obert a tota la ciutadania, siguin persones majors de 65 anys o professionals especialitzats en l’atenció a la gent gran.

La xerrada informativa es farà al primer pis del Teatre Foment de Piera a les 11.30 hores.

Arxivat a: Educació, Gent gran
69a Festa de la Gent Gran
Cartell informatiu - Tracta'm bé