Portada > Actualitat > Notícies > Paula Sánchez, medalla d’or a Bèlgica

Paula Sánchez, medalla d’or a Bèlgica

04/10/2019

La taekwondista pierenca ha aconseguit també una medalla de bronze en la primera jornada de la lliga espanyola en la modalitat de combat

El passat 21 de setembre va començar la nova lliga espanyola de takwondo en la modalitat de combat, en la qual participa la taekwondista pierenca Paula Sánchez, de l'Escola de Taekwondo Sesrovires. Aquesta competició durà la Paula a desplaçar-se per tot el territori nacional durant tota la temporada. En aquest cas, el passat 21 va disputar la primera jornada a Marina d'Or, on va aconseguir la medalla de bronze i els primers 4 punts.

El cap de setmana del 27 i 28 de setembre va anar a Bèlgica amb una delegació del seu club per disputar el 24è Open Ilyo de Poomsae, on es va enfrontar a potències mundials d'aquesta especialitat, i va aconseguir la medalla d'or en individual i medalla d'or en parelles al costat del seu company Guillem.

Arxivat a: Esports
Paula Sánchez taekwondo
Paula Sánchez taekwondo