Portada > Actualitat > Notícies > Ajuts a l’emprenedoria i a la creació d’ocupació

Ajuts a l’emprenedoria i a la creació d’ocupació

07/10/2019

L'Ajuntament ofereix una subvenció a aquelles empreses que han augmentat el nombre de treballadors així com a les persones que han decidit engegar un negoci

El departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha publicat una nova convocatòria d’ajuts destinada a fomentar la creació de llocs de treball. En aquesta línia, es beneficiaran d’una subvenció aquelles empreses i persones autònomes que aquest 2019 hagin donat d’alta el seu negoci. Així mateix, es donarà un ajut a les empreses noves o ja establertes amb anterioritat que hagin creat nous llocs de treball, sempre que aquests suposin un increment de la plantilla respecte de l’any anterior.

Les empreses interessades tenen temps fins al dia 30 d’octubre per a presentar la sol·licitud en format electrònic a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Abans de fer-ho, però, cal demanar hora i passar pel Centre de Serveis la Bòbila, per a revisar la documentació abans de presentar-la. Es pot fer trucant al telèfon 93 776 00 76 o per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

L’Ajuntament té previst destinar a aquests ajuts una partida de 40.000 euros.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Noves oportunitats laborals