Portada > Actualitat > Notícies > Comunicat davant la sentència del Tribunal Suprem al judici del ‘Procés’

Comunicat davant la sentència del Tribunal Suprem al judici del ‘Procés’

14/10/2019

L'Ajuntament de Piera convoca una concentració davant el consistori per a avui dilluns, dia 14 d'octubre, a les 19 hores, en defensa de la democràcia i la llibertat

El Tribunal Suprem ha condemnat nou dels dotze líders independentistes per sedició pels fets ocorreguts la tardor de 2017: Oriol Junqueras 13 anys de presó; Raül Romeva, Jordi Turull, i Dolors Bassa 12 anys de presó. Carme Forcadell 11 anys i mig, Joaquim Forn i Josep Rull 10 anys i mig i Jordi Sànchez i Jordi Cuixart 9 anys, mentre que Carles Mundó, Meritxell Borràs i Santi Vila han estat condemnats per desobediència i no entraran a presó. 

Davant d'aquesta sentència, l'Ajuntament de Piera vol mostrar tota la solidaritat amb els presos polítics i les seves famílies, així com denunciar que considerem aquestes penes injustes.

Instem la gent a una mobilització no violenta i a defensar la democràcia i la llibertat, com ja hem demostrat que sabem fer.

Anirem actualitzant la informació sobre les respostes que es donaran per part del consistori davant de la sentència del Tribunal Suprem en aquesta mateixa pàgina i a través de les xarxes socials, alhora que convoquem una concentració per avui, 14 d'octubre, a les 19 hores, davant de l'Ajuntament de Piera.

 

Actualització:

Davant la sentència que el Tribunal Suprem ha fet pública avui, en l'ús de les atribucions que li confereix a l'Alcalde de l'Ajuntament de Piera, Jordi Madrid i Roca, l'article 21.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local,

Es convoca sessió plenària de caràcter extraordinari i urgent pel pròxim dimecres 16 d'octubre de 2019, a les 19 hores, sota el següent ordre del dia:

Únic.- Moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.

 

Arxivat a: Comunicat
Ajuntament