Portada > Actualitat > Notícies > Un punt d’informació bibliogràfica sobre salut mental

Un punt d’informació bibliogràfica sobre salut mental

16/10/2019

La biblioteca ofereix a les persones usuàries un recull de documents relacionats amb la prevenció d’aquest tipus de malalties

En el marc de la campanya de sensibilització Piera per la salut mental, la biblioteca municipal ha preparat un punt d’informació bibliogràfica que es podrà consultar durant tot el mes.

El punt, que està ubicat al vestíbul de l’equipament, recull documents bibliogràfics i documentals al voltant de la salut mental. La iniciativa té per objectius sensibilitzar la població, contribuir a la prevenció d’aquests tipus de malalties i a la integració social de les persones que les pateixen.

Els documents exposats es poden dur en préstec i són una mostra representativa del fons que la biblioteca té sobre aquesta temàtica. Paral·lelament, al Centre d’Atenció Primària i a l’Ajuntament de Piera també s’han instal·lat espais de sensibilització.

Arxivat a: Salut
Punt bibliogràfic salut mental
Punt bibliogràfic salut mental