Portada > Actualitat > Notícies > La piscina romandrà tancada per obres de reparació i millora

La piscina romandrà tancada per obres de reparació i millora

23/10/2019

L’Ajuntament demana disculpes i comprensió a la ciutadania i treballa per reparar ràpidament les calderes i millorar energèticament les instal·lacions

Amb motiu d’una avaria a les calderes que proporcionen l’aigua calenta sanitària a les instal·lacions, la piscina municipal romandrà tancada des d’avui, dimecres 23 d'octubre, fins al dilluns 4 de novembre, ambdós dies inclosos. De manera immediata, s’ha posat en marxa un paquet d’actuacions per reparar les instal·lacions de producció d’aigua calenta i millorar l’eficiència energètica del recinte.

Les obres consisteixen en la substitució de les calderes i la modernització de la instal·lació de generació d’aigua calenta sanitària. La intervenció obliga a tancar totes les instal·lacions aquàtiques i la zona de dutxes dels vestidors. No obstant això, les persones usuàries poden continuar fent ús de la sala d’entrenament i musculació i de les sales d’activitats dirigides.

L’Ajuntament demana disculpes i comprensió a les persones usuàries de la piscina.

Arxivat a: Esports
La Piscina de Piera