Portada > Actualitat > Notícies > Caminada per commemorar el Dia Mundial de l’Ictus

Caminada per commemorar el Dia Mundial de l’Ictus

31/10/2019

Un grup de vuit persones va participar dimarts passat en una passejada des del Centre d’Atenció Primària fins a la urbanització de Ca n’Aguilera

El passat 29 d’octubre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de l’Ictus, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera va organitzar una nova caminada saludable. Un grup de vuit persones va participar en aquesta sortida fins a la urbanització de Ca n’Aguilera. El recorregut, d’uns 4 quilòmetres, es va realitzar en menys de dues hores.

Prèviament a l’inici de la caminada, el doctor Doménech va fer una presentació al CAP sobre l’ictus per conèixer què és, així com saber com prevenir i detectar la malaltia. 

La voluntat de l’equip sanitari del CAP és fomentar l’educació sobre la salut. En aquest sentit, preveu organitzar caminades mensuals i fer-les coincidir amb la celebració de dates mundials d’algunes malalties per a poder fer xerrades de sensibilització.

La propera tindrà lloc el dia 19 de novembre, coincidint amb la commemoració del dia mundial de l’EPOC. L’activitat s’iniciarà a les 9.30 hores al CAP de Piera. En primer lloc s’oferirà una xerrada sobre la malaltia, la prevenció i el tractament. Posteriorment es farà una caminada per l’entorn de la vila d’una durada aproximada d’una a dues hores. Es recomana a les persones participants que portin roba còmode, aigua i un petit refrigeri.

Arxivat a: Salut
Caminada Dia Mundial de l'Ictus
Caminada Dia Mundial de l'Ictus