Portada > Actualitat > Notícies > Primera competició internacional d’Aina Munné

Primera competició internacional d’Aina Munné

31/10/2019

La pierenca va participar a Suïssa en la Interland Cup de patinatge artístic, en la qual va aconseguir una excel·lent desena posició

Aquest mes d’octubre es va celebrar a la població de Basel, a Suïssa, la competició internacional Interland Cup de patinatge artístic, que va comptar amb la participació de la pierenca Aina Munné González. La patinadora júnior va aconseguir una excel·lent desena posició en la que va ser la seva primera competició internacional. Per a ella ha estat una gran experiència i l’anima per a continuar lluitant per nous reptes. 

La pierenca està obtenint uns grans resultats en totes les competicions en les quals participa. Del 29 de maig a l’1 de juny va competir en el Campionat d’Espanya júnior i sènior celebrat a Bilbao i organitzat per la Federació Espanyola de Patinatge, aconseguint una excel·lent vuitena posició. Amb aquest resultat, Aina Munné va obtenir la plaça per poder participar en competicions internacionals com la Copa Alemanya o la Copa d’Itàlia. 

La seva entrenadora, Begoña Hornero, s’ha mostrat molt satisfeta amb els darrers resultats obtinguts tant per la jove patinadora com per la resta d’esportistes del club. Considera que el nivell mostrat per l’Ainna Munné encoratja les altres patinadores a continuar treballant de cara a la nova temporada.

Arxivat a: Esports
Aina Munné
Aina Munné