Portada > Actualitat > Notícies > Nou servei d’assessorament per impulsar el comerç local

Nou servei d’assessorament per impulsar el comerç local

08/11/2019

El proper 13 de novembre es farà una sessió de treball durant la qual es volen establir accions per potenciar el comerç de proximitat

L’Ajuntament de Piera ha posat en marxa diverses mesures per potenciar el comerç local. El consistori ha demanat a la Diputació de Barcelona un nou servei que acompanya els ens locals i les associacions de comerciants amb la intenció d’establir una col·laboració público-privada que permeti impulsar de forma conjunta el comerç de proximitat.

El passat dimecres dia 6 de novembre es va dur a terme una primera jornada de treball que va conduir la Carme Peix, consultora de l’empresa Hidra. Durant la sessió es va fer una diagnosi de la situació del sector comercial a la vila i es van donar exemples pràctics d’èxit que s’han aplicat en altres municipis de característiques similars al nostre.  

Des del consistori es demana la implicació dels comerciants de la vila i es fa una crida per tal que participin en la propera sessió de treball programada per al dia 13 de novembre.  Aquesta es desenvoluparà a la sala d’actes del Teatre Foment a partir de les 14.30 hores. La intenció és començar a treballar en accions concretes que convidin la ciutadania a fer les seves compres a Piera. Un cop finalitzada la jornada de treball s’oferirà un refrigeri durant el qual les persones assistents podran intercanviar opinions i idees.

Arxivat a: Comerç
Jornada perspectives del comerç local
Jornada perspectives del comerç local