Portada > Actualitat > Notícies > Suport a la parròquia en l’atenció a víctimes de la pobresa

Suport a la parròquia en l’atenció a víctimes de la pobresa

18/11/2019

El consistori ha signat un conveni amb l’entitat per garantir la seva tasca d’ajuda a les persones amb més necessitats de la vila

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la parròquia de Santa Maria de Piera amb la voluntat de treballar de forma conjunta per ajudar a les persones víctimes de la pobresa o en risc d’exclusió social. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Jordi Madrid, i en Ramon Bosch, com a representant de la parròquia, vinculada a Càritas Diocesana.

L’acord estableix que el consistori subvencionarà part de les despeses que assumeix la parròquia en l’àmbit d’atenció a les persones. La parròquia de Santa Maria de Piera és una entitat sense ànim de lucre que realitza tasques d’assistència, rehabilitació i inserció laboral de persones amb dificultats econòmiques i els subministra roba, calçat, aliments i altres productes de primera necessitat. Amb aquestes accions, cobreix les necessitats bàsiques de les famílies de la vila amb menys recursos, sempre comptant amb la col·laboració dels Serveis Socials municipals.

Arxivat a: Parròquia
Conveni Parròquia de Santa Maria de Piera
Conveni Parròquia de Santa Maria de Piera
Conveni Parròquia de Santa Maria de Piera
Conveni Parròquia de Santa Maria de Piera