Portada > Actualitat > Notícies > Paula Sánchez, Campiona d'Espanya de Poomsae

Paula Sánchez, Campiona d'Espanya de Poomsae

11/12/2019

La pierenca, que forma part de l’Escola de Taekwondo Sesrovires, va aconseguir la medalla d’or del campionat el passat 5 de desembre a Alacant

La taekwondista Paula Sánchez es va desplaçar a Alacant el passat dia 5 de desembre per a disputar el Campionat d'Espanya de Poomsae per Clubs. La pierenca va obtenir la medalla d’or en la seva categoria, proclamant-se Campiona d'Espanya de Poomsae.

La Paula forma part de l'Escola de Taekwondo Sesrovires. El club va finalitzar els quatre dies de competició amb bons resultats atès que els seus esportistes van aconseguir 3 medalles d’or, 2 de plata i 5 bronzes en les modalitats de combat i poomsae.

Arxivat a: Esports
Paula Sánchez taekwondo
Paula Sánchez taekwondo