Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca obrirà l’aula d’estudi en època d’exàmens

La biblioteca obrirà l’aula d’estudi en època d’exàmens

17/12/2019

L’equipament ampliarà el seu horari del 27 de desembre al 12 de gener per oferir aquest servei a les persones que necessitin un espai en el qual poder estudiar

La Biblioteca de Piera obrirà l’aula d’estudi del 27 de desembre al 12 de gener, coincidint amb l’època d’exàmens. Es tracta d’un servei consolidat que cada cop compta amb més usuaris i que està adreçat a estudiants de més de 16 anys que estiguin cursant ESO, batxillerat, cicles formatius o estudis universitaris o que necessitin estudiar per concursos d’oposicions.

Durant aquest període, l’equipament ampliarà el seu horari d’obertura i comptarà amb diversos monitors que oferiran suport als estudiants per a resoldre els seus dubtes i vetllaran perquè les persones usuàries puguin tenir un espai d’estudi agradable.

L’horari de l’aula d’estudi serà els dilluns, dimecres i divendres, de 15.30 a 20.30 hores; i dimarts, dijous, dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 15.30 a 20.30 hores. Del 27 al 31 de desembre la Biblioteca de Piera romandrà tancada però es mantindrà obert el servei d’aula d’estudi. Aquest només tancarà els dies 31 de desembre i 5 de gener a la tarda i els dies 1 i 6 de gener.

Arxivat a: Educació
Aula d'estudi

Arxius adjunts