Portada > Actualitat > Notícies > Estrena del nou enllumenat del camp de futbol

Estrena del nou enllumenat del camp de futbol

20/12/2019

Aquest cap de setmana es posarà en marxa la nova instal·lació que és una aposta del consistori per la sostenibilitat i l’estalvi energètic

Durant aquesta setmana s’han dut a terme els treballs de renovació de l’enllumenat del camp de futbol municipal. La nova instal·lació, que utilitza íntegrament tecnologia led, és una aposta de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Piera per la sostenibilitat i l’estalvi energètic. Ahir dijous es van fer les proves del nou enllumenat que ja es podrà estrenar aquest cap de setmana. 

El nou enllumenat es pot regular segons l’ús que es vulgui fer del camp. Permet fins a sis escenaris diferents que es poden aplicar depenent de si els usuaris i usuàries estan entrenant o jugant un partit. 

Recordem que fa aproximadament un mes es van substituir les calderes de la piscina, cosa que ha permès un major control del consum energètic. Aquest cop s’ha volgut actuar sobre l’enllumenat del camp de futbol amb la voluntat de fer dels equipaments esportius uns espais més sostenibles.

Arxivat a: Esports
Nou enllumenat del camp de futbol
Nou enllumenat del camp de futbol
Nou enllumenat del camp de futbol
Nou enllumenat del camp de futbol