Portada > Actualitat > Notícies > Exhibició del Club Patinatge Artístic Piera

Exhibició del Club Patinatge Artístic Piera

13/01/2020

El Pavelló Poliesportiu El Prat va acollir dissabte aquest festival en el qual els grups de l’entitat van dur a terme actuacions centrades en la pel·lícula Coco

El Club Patinatge Artístic Piera va celebrar dissabte un festival al Pavelló Poliesportiu El Prat que va comptar amb patinadors i patinadores d’arreu del territori. L’exhibició va integrar esportistes dels clubs de Cerdanyola del Vallès, Sentmenat, Granollers, Sant Quirze del Vallès, Matadepera, Polinyà i també el grup de l'Escola Apiària de Piera.

El festival va estar estructurat en dues parts. El Club Patinatge Artístic Piera va oferir números amb patinadors i patinadores individuals, però també grupals com els que van executar el grup recreatiu, el grup Cadet, el grup CID i el grup Categories. La major part de les actuacions del patinatge pierenc es van centrar en la pel·lícula Coco, amb una gran visualitat i un vestuari molt acolorit. Finalment, cal destacar l'actuació final de Sergio Canales, Campió d'Europa i tercer del món 2019 en categoria Sènior.

Arxivat a: Esports
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020
Festival del Club Patinatge Artístic Piera 2020