Portada > Actualitat > Notícies > Preinscripcions per a participar a la rua del Carnaval

Preinscripcions per a participar a la rua del Carnaval

22/01/2020

Es publiquen les bases del concurs de carrosses, que pretén fomentar la implicació de la ciutadania i la creativitat de les disfresses

S’apropa el Carnaval i des del consistori es treballa per tal que els pierencs i les pierenques puguin gaudir de la celebració. De moment ja s’ha obert el termini de preinscripció per a participar al concurs de carrosses del Carnaval, una iniciativa que es convoca cada any amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la participació dels veïns i les veïnes així com del teixit associatiu de la vila. 

Hi haurà premis per a les millors carrosses: la primera s’emportarà 600 euros; la segona, 400, i la tercera, 200. Hi haurà també una altra quantitat de 150 euros per al millor vestuari i 150 més per a la millor coreografia. La resta de carrosses inscrites obtindran un premi de 100 euros a la participació. El jurat tindrà en compte diferents criteris, a l’hora d’escollir la carrossa guanyadora, com la creativitat, l’originalitat, la temàtica, la qualitat artística dels elements motors, l’ambientació musical, la coreografia, el vestuari i l’ús de materials reutilitzables o reciclats. 

Els grups que vulguin participar-hi han d'emplenar el formulari adjunt i enviar-lo per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Aquesta preinscripció marcarà l'ordre de les carrosses a la rua. Posteriorment, caldrà formalitzar la inscripció del 10 al 14 de febrer mitjançant la presentació d’una instància al registre general. 

Es preveu organitzar una reunió informativa a l’Ajuntament el dia 6 de febrer a les 18 hores per a garantir el bon desenvolupament de la rua, que se celebrarà dissabte dia 22 de febrer. Així mateix, es convida les comparses a preparar un recull fotogràfic en format digital sobre els treballs de creació del vestuari i el muntatge de la carrossa, unes imatges que es mostraran a la ciutadania durant l’acte de lliurament de premis.

Arxivat a: Festes
Carnaval 2019

Arxius adjunts

  • Formulari d'inscripció (PDF, 67 kB)
    Per a formalitzar la preinscripció cal omplir aquest formulari i enviar-lo per correu electrònic