Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per participar a la Fira del Sant Crist

Inscripcions obertes per participar a la Fira del Sant Crist

03/02/2020

L’esdeveniment se celebrarà els dies 25 i 26 d’abril amb la voluntat de dinamitzar el comerç local i mantenir-se com a referent a la comarca

La Fira del Sant Crist de Piera arriba aquest 2020 a la seva trenta-unena edició amb la voluntat de dinamitzar el comerç local i mantenir la presència d’aquelles propostes que, tot i no ser de la vila, poden aportar-hi un valor afegit. L’esdeveniment, organitzat per la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament, se celebrarà els dies 25 i 26 d’abril i inclourà propostes diferenciades com la fira multisectorial, la fira medieval o les activitats per als infants.  

Les persones interessades en participar-hi activament, ja poden formalitzar la inscripció. La Fira ofereix la possibilitat de sol·licitar un estand de diferents mides o bé demanar els metres lineals per a posar-hi una parada o remolc. Només cal omplir el formulari que es pot trobar en l’enllaç adjunt i l’empresa organitzadora, Management i Disseny d’Espectacles (MIDE), es posarà en contacte amb la persona sol·licitant.

El termini per a fer la inscripció finalitzarà el divendres dia 3 d’abril. Per a més informació es pot contactar directament amb l’empresa MIDE trucant al telèfon 93 310 53 62.  

Arxivat a: Empresa i ocupació
Fira del Sant Crist 2017