Portada > Actualitat > Notícies > Unes 160 persones participen en el cros de l’Apiària

Unes 160 persones participen en el cros de l’Apiària

04/02/2020

El centre educatiu va organitzar la vint-i-unena edició d’aquesta cursa que es va celebrar a Can Mas i en la que van participar-hi alumnes i familiars

El diumenge dia 2 de febrer es va celebrar el XXI Cros de l’Apiària, una prova esportiva organitzada pel centre educatiu a les instal·lacions de Can Mas amb la voluntat de comptar amb la implicació de les famílies. Un total de 160 persones, entre infants i adults, van participar en aquest cros i van poder gaudir d'un gran dia ple de diversió, activitats i premis. 

En la categoria cadet, Judith Amorós i Jan Solà van ser els primers classificats; Laia Alonso i Josep Maria Veciana van obtenir els millors resultats en categoria infantil i Martina Solà i Eric Torres en aleví. Pel que fa als més petits, Berta Ferrús i Marc Solé van arribar primers en categoria benjamí i Anna Salvador i Hugo Gómez en categoria prebenjamí; finalment, Iraida Llamas i Oscar Torres van ser els millors en categoria d’adults. 

Podeu consultar tots els resultats en el document adjunt.  

Arxivat a: Esports
XXI Cros de l'Apiària

Arxius adjunts