Portada > Actualitat > Notícies > Potenciant l’oli com a producte de proximitat i atractiu turístic

Potenciant l’oli com a producte de proximitat i atractiu turístic

11/02/2020

S’estan duent a terme visites a productors, distribuïdors i restaurants per estudiar una possible oferta turística basada en la promoció de l’oli

Des del 2019, l’Ajuntament de Piera, treballa amb els ajuntaments del Bruc i de Collbató i amb el suport del Consell Comarcal per a definir una oferta turística que impliqui els diferents actors relacionats amb el sector de l’oli. La intenció és que aquesta oferta contribueixi a la revalorització del producte i al desenvolupament local dels municipis.

Durant la primera fase del projecte va tenir lloc una primera trobada amb tots els agents implicats per explicar-los el projecte i encoratjar-los a formar-ne part. En aquesta segona fase s’han visitat els diferents productors, distribuïdors i altres agents del sector turístic per tal de conscienciar-los i implicar-los en el projecte. En aquestes visites s'ha analitzat el nivell d'atractivitat del seu producte i s'ha intentat identificar-ne les oportunitats que pugui haver per al desenvolupament d'una oferta turística competitiva al mercat.

Amb tota la informació recollida es plantejarà un escenari estratègic de futur que marcarà el full de ruta a seguir per al posterior desenvolupament d’un paquet turístic que permeti fomentar l'oleoturisme.

Arxivat a: Turisme
Projecte oleoturisme
Projecte oleoturisme
Projecte oleoturisme
Projecte oleoturisme