Portada > Actualitat > Notícies > Tall en el servei d'FGC per obres de millora a la xarxa

Tall en el servei d'FGC per obres de millora a la xarxa

17/02/2020

El cap de setmana dels dies 22 i 23 de febrer s’oferirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Piera i Igualada

FGC està duent a terme uns treballs de millora a la xarxa que afectaran els usuaris i usuàries que vulguin fer ús del servei aquest cap de setmana. Els dies 22 i 23 de febrer hi haurà un tall en la línia R6 (Igualada) i s’oferirà un servei alternatiu per carretera entre les poblacions de Piera i Igualada en ambdues direccions. Aquest anirà a càrrec de l’empresa Hispano Igualadina i farà parada a les estacions de Vallbona d’Anoia, Capellades, La Pobla de Claramunt i Vilanova del Camí. La intenció és ajustar-se als horaris establerts per FGC, tot i que les persones usuàries han de tenir en compte que el trajecte per carretera és més llarg i, per tant, els autobusos arribaran amb un cert retard. En el cas dels dos últims autobusos que baixin d’Igualada, es garanteix un enllaç amb el servei de tren habitual, que sortirà de l’estació de Piera en direcció a Plaça Espanya (Barcelona). 

Els treballs consisteixen en la renovació dels canvis d’agulla per a minimitzar els sorolls i les vibracions del pas dels trens per les poblacions de Sant Esteve Sesrovires, Vallbona d’Anoia i La Pobla de Claramunt. L’actuació s’emmarca dins el procés de manteniment i renovació que està duent a terme FGC per garantir un servei de qualitat.

 

Arxivat a: Transports
FGC