Portada > Actualitat > Notícies > L’enterrament de la sardina posa el punt final al Carnaval

L’enterrament de la sardina posa el punt final al Carnaval

27/02/2020

La comitiva fúnebre va recórrer el centre de la vila fins a la plaça del Peix on es van llegir els versots dels Diables de Piera i es va organitzar una sardinada popular

Els Diables de Piera van organitzar, un any més, el tradicional enterrament de la sardina amb el qual es dóna per tancada la celebració del Carnaval. Coincidint amb el dimecres de cendra, la comitiva fúnebre va sortir a les vuit del vespre de la plaça Jove i va recórrer els carrers del centre de la vila fins arribar a la plaça del Peix on es van llegir els tradicionals versots dels Diables de Piera davant l’atenta mirada del públic assistent. Posteriorment, es va organitzar una sardinada popular.

L’enterrament de la sardina tanca uns dies de celebració durant els quals molts pierencs i pierenques han sortit al carrer disfressats i han participat en els diferents actes del Carnaval. Amb aquesta cloenda es dóna la benvinguda a la Quaresma.

Arxivat a: Festes
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020
Enterrament de la sardina 2020