Portada > Actualitat > Notícies > Es millora l’accés al camí de la riera de Ca n’Aguilera

Es millora l’accés al camí de la riera de Ca n’Aguilera

28/02/2020

Es tracta d’una actuació d’urgència que pretén evitar que el pas sigui intransitable quan es produeixen episodis de pluges torrencials

L’Ajuntament, amb el suport de l’Agrupació de Defensa Forestal de Piera, ha portat a terme la construcció d’un pas de formigó i, tot seguit, l’eliminació d’un estretament mitjançant un desmunt reforçat amb una escullera per a facilitar l’accés al camí de la riera de Ca n’Aguilera. L’actuació ha estat considerada d’urgència, ja que l’espai és un punt estratègic que dona accés a gran part de la zona forestal del municipi i cada cop que es produïa un episodi de pluges torrencials quedava intransitable. En aquest sentit, els mitjans d’extinció d’incendis podran accedir-hi de manera més ràpida i segura i, alhora, garantir el subministrament d’aigua necessari per a desenvolupar la seva tasca.

L’actuació s’inclou dins del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals de Piera, en el qual es determinen les intervencions i mesures que cal prendre per a reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l’extinció.

Arxivat a: Medi ambient
Camí de la riera de Ca n'Aguilera