Portada > Actualitat > Notícies > Missatge institucional de l’alcalde a la ciutadania

Missatge institucional de l’alcalde a la ciutadania

30/03/2020

Jordi Madrid agraeix la tasca dels professionals sanitaris en la lluita contra el Covid-19 i recorda que ara mateix el més important és quedar-se a casa

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid Roca, ha volgut adreçar-se a la ciutadania per a fer arribar un missatge de suport davant la greu situació que estem vivint a tot l’estat a causa del Covid-19. Madrid aprofita l’ocasió per agrair la tasca del personal sanitari però també de totes les persones que treballen per a facilitar-nos aquesta situació. Així mateix, vol fer arribar el seu condol a totes les famílies que estan patint pèrdues aquests dies.

L’alcalde recorda que, en moments com aquests, és important ser solidaris, ajudar-nos entre nosaltres i sobretot quedar-se a casa, sortint només per al que resulta imprescindible i seguint les mesures de seguretat necessàries per evitar el contagi. #joemquedoacasa.

Arxivat a: Comunicat
Vista de Piera