Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local felicita l’aniversari als infants de la vila

La Policia Local felicita l’aniversari als infants de la vila

01/04/2020

Els agents del cos es sumen a la iniciativa iniciada en altres municipis per a fer més amè el confinament als menors de 12 anys

La Policia Local de Piera ha decidit sorprendre els infants menors de 12 anys en el dia del seu aniversari, com ja es fa en altres pobles i ciutats de Catalunya. Les famílies interessades cal que facin arribar la sol·licitud al cos policial amb el nom de l’infant, la data de naixement, el nom i cognoms de la persona de contacte, DNI, adreça i telèfon. Sempre que sigui possible, la Policia Local s’hi aproparà per a felicitar el menor. Es demana a tothom que la sol·licitud es faci arribar amb un mínim de dos o tres dies d’antelació a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Des de l’Ajuntament i la Policia Local volen, d’aquesta manera, fer un petit homenatge als petits herois que ja porten molts dies sense sortir de casa a causa del confinament.

Arxivat a: Serveis a les persones
La Policia Local felicita els infants