Portada > Actualitat > Notícies > Seguint l’actualitat de la crisi sanitària a través dels mitjans locals

Seguint l’actualitat de la crisi sanitària a través dels mitjans locals

17/04/2020

Ràdio Piera va emetre ahir dijous dues entrevistes amb l’alcalde, Jordi Madrid, i amb el regidor d’Educació, Josep Maria Rosell, per parlar sobre la situació derivada de la Covid-19

L’Ajuntament de Piera continua garantint la informació a la ciutadania sobre les accions i mesures que es prenen per a minimitzar les afectacions de la Covid-19 a la vila. Ràdio Piera va emetre ahir dijous, a les 21 hores, una primera entrevista amb l’alcalde, Jordi Madrid, per parlar de la situació actual, i una segona amb el regidor d’Educació, Josep Maria Rosell, per informar els pierencs i pierenques sobre el tercer trimestre del curs escolar que s’ha reprès de forma telemàtica. 

Tots dos van aprofitar l’ocasió per agrair l’esforç i la tasca que estan fent sanitaris, cossos de seguretat, voluntaris i voluntàries i, en general, totes les persones que treballen i fan possible que la resta puguin complir amb el confinament a casa. 

Recordeu que podeu seguir la programació habitual de Ràdio Piera a través del 91.3 FM o del web radiopiera.cat

Arxivat a: Comunicació
Ràdio Piera