Portada > Actualitat > Notícies > Piera vol reconèixer l'esforç fet pel comerç de proximitat

Piera vol reconèixer l'esforç fet pel comerç de proximitat

29/04/2020

L’Ajuntament se suma a la campanya "Ara et toca a tu: Gràcies!" de la Diputació de Barcelona que vol posar en valor el paper del teixit comercial durant la crisi de la Covi-19

El comerç dona vida als nostres pobles i ciutats, i tot i que ara els nostres carrers estan buits, ara més que mai, volem omplir-los de color, d’esperança i llançar un missatge d’agraïment als nostres comerciants. És per aquest motiu que l'Ajuntament de Piera s'ha sumat a la campanya impulsada per  la Diputació de Barcelona "Ara et toca a tu: Gràcies!".

La campanya pretén posar en valor el comerç de proximitat i els mercats municipals i setmanals que durant aquest temps de crisi sanitària, estan demostrant la seva importància en el teixit comercial dels nostres pobles i ciutats, abastint la ciutadania. 

Cal donar relleu a la feina que aquests dies estan fent des dels comerços essencials i aquells que, treballant a porta tancada, fan arribar els seus productes a les nostres cases, doncs s'estan esforçant moltíssim i en condicions realment difícils.

Des de l'Ajuntament també s'està treballant la manera de poder ajudar a aquells establiments que porten més de 40 dies tancats i que tindran problemes a l'hora d'obrir, doncs no se sap en quines condicions podran reiniciar l'activitat. Per això farem servir totes les eines que tinguem a l'abast perquè l'impacte sigui el menys greu possible  per a aquests negocis que ara no poden funcionar.

És responsabilitat de tots els pierencs i pierenques ajudar al petit comerç de Piera quan tot això hagi passat. Ells no ens han fallat, no els fallem nosaltres a ells.

Arxivat a: Comerç
Campanya Ara et toca a tu de la Diputació
Campanya Ara et toca a tu de la Diputació
Campanya Ara et toca a tu de la Diputació
Campanya Ara et toca a tu de la Diputació