Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes virtuals a l’institut Guinovarda

Portes obertes virtuals a l’institut Guinovarda

06/05/2020

El centre té previst organitzar diferents sessions en línia per a mostrar el seu projecte educatiu i respondre els dubtes de les famílies

El tancament dels centres educatius a causa de la crisi de la Covid-19 va obligar a suspendre les jornades de portes obertes previstes durant el mes de març. Alguns centres han buscat alternatives, com és el cas de l’institut Guinovarda que la setmana vinent organitzarà diferents sessions en línia per mostrar a les famílies el seu projecte educatiu. 

Les trobades tindran una durada aproximada de 45 minuts i es deixaran 15 minuts addicionals per a resoldre els dubtes de les persones assistents. Per accedir-hi, caldrà entrar en l’enllaç corresponent en la data i hora previstes, entrar amb la càmera i el micròfon apagats i fer les consultes a través del xat. 

Es prega la màxima puntualitat.

Arxivat a: Educació
INS Guinovarda