Portada > Actualitat > Notícies > La deixalleria torna a obrir en el seu horari habitual

La deixalleria torna a obrir en el seu horari habitual

18/05/2020

Aquesta setmana el servei reprèn la seva activitat de dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i els dissabtes també de 10 a 14 h

La deixalleria municipal reprèn el seu horari habitual a partir del dimarts dia 19 de maig.  El servei s’oferirà de dimarts a divendres de 10 a 14 hores i també de 16 a 20 hores. Els dissabtes també es mantindrà operatiu de 10 a 14 hores.

Això sí, es mantindran les mesures establertes per a garantir la seguretat dels treballadors i treballadores i de les persones usuàries: caldrà mantenir el torn d’espera fora del recinte, utilitzar obligatòriament mascareta i guants, mantenir una  distància de seguretat de dos metres i seguir estrictament les indicacions del personal de la deixalleria. 

Al mateix temps, es recorda a la ciutadania que cal fer una gestió correcta dels residus durant el confinament. Els guants de làtex o nitril, les mascaretes i altres productes similars d’higiene han de dipositar-se en el contenidor de la «resta» (gris); cal extremar la neteja i no deixar residus al carrer fora de l’horari establert pel sistema de recollida; i és important rentar-se bé les mans abans i després de fer el lliurament dels residus.

Arxivat a: Medi ambient
Deixalleria Municipal
Deixalleria municipal