Portada > Actualitat > Notícies > Programa de subvencions per a la reactivació de l'activitat

Programa de subvencions per a la reactivació de l'activitat

28/05/2020

Es destinaran 175.000 euros a aquells negocis que han hagut de tancar durant l’estat d’alarma o han vist reduïts els seus ingressos de forma considerable

En el ple municipal de dimecres, dia 27 de maig, es van aprovar les bases que es regularan la línia d'ajuts per valor de 175.000 euros que pretén donar suport a petites empreses, persones autònomes i comerços locals que s’han vist afectats econòmicament per la crisi sanitària derivada de la COVID-19. 

Es podran beneficiar d’aquests ajuts aquelles empreses de fins a 10 treballadors i persones autònomes que s’hagin vist obligades a tancar els seus negocis durant l’estat d’alarma, així com les que, tot i mantenir-los oberts, han vist reduïda la seva facturació en un 75 % com a mínim respecte del mes d’abril de l’any anterior, incloent-hi els ingressos derivats de la venda en línia.

Cada beneficiari podrà rebre una quantitat màxima de 1.000 euros que ha de servir per a subvencionar despeses fixes com el lloguer de locals on es desenvolupa l’activitat econòmica, els subministraments bàsics i les quotes d’autònoms. La sol·licitud d’aquests ajuts és compatible amb la de subvencions atorgades per altres administracions estatals o autonòmiques. La convocatòria s’obrirà al mes de juny

Aquest punt de l’ordre del dia va ser aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals, a excepció de la CUP que va optar per l’abstenció.

 

Arxivat a: Comerç
Comerç local