Portada > Actualitat > Notícies > Bons resultats de la campanya de donació de sang

Bons resultats de la campanya de donació de sang

29/05/2020

Un total de 160 persones es van apropar a la Sala Foment durant les dues jornades organitzades per a garantir les reserves als hospitals

Els dies 26 i 27 de maig, Piera va acollir unes jornades de donació de sang destinades a augmentar els baixos índexs de sang existents al Banc de Sang i Teixits. Amb la reducció de contagis i malalts als hospitals, s’han reactivat les operacions ajornades i es continuen necessitant més d’un miler de donacions diàries a tot Catalunya.

Les dues jornades van tenir una molt bona acollida per part de la ciutadania. Un total de 160 persones es van apropar a la Sala Foment per donar sang, de les quals 144 van poder fer-ho. La resta van ser oferiments de persones que, en aquell moment, no varen poder donar sang. Cal ressaltar que 12 de les persones participants eren donants per primera vegada.

Des del Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Piera i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia es vol felicitar i agrair a totes les persones la participació i col·laboració en la jornada.

 

 

Arxivat a: Salut
Jornades especials de donació de sang
Jornades especials de donació de sang