Portada > Actualitat > Notícies > La Setmana de l’Energia se celebrarà del 22 al 26 de juny

La Setmana de l’Energia se celebrarà del 22 al 26 de juny

12/06/2020

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona ofereixen recursos a la ciutadania per a fomentar l’educació i la sensibilització ambiental

Del 22 al 26 de juny se celebrarà la Setmana de l'Energia, una iniciativa anual que pretén conscienciar amb accions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. En aquest marc, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han posat en marxa una campanya que ofereix a la ciutadania recursos educatius i de sensibilització ambiental que es podran utilitzar durant tot l’estiu i també el curs vinent.

La campanya inclou activitats concretes que es podran realitzar en dies concrets. Així, doncs, el dia 5 de juny, coincidint amb el Dia mundial del medi ambient es va proposar a la ciutadania fer challenges des de casa, el dia 8, Dia mundial dels oceans, un escape room i el dia 10 es va obrir una exposició virtual que treballa en el foment de l’energia sostenible.
Altres iniciatives són, per exemple, nous challenges per a construir una cuina solar a casa o estalviar energia, jocs educatius i altres exposicions virtuals.

Podeu consultar les dates així com la resta de recursos disponibles en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Medi ambient
Setmana de l'Energia 2020