Portada > Actualitat > Notícies > Proposta turística per a descobrir la Piera medieval

Proposta turística per a descobrir la Piera medieval

29/06/2020

Cada primer diumenge de mes s’organitzarà una visita guiada per a descobrir una part del patrimoni arquitectònic, cultural i social de la vila

El proper dia 5 de juliol es posarà en marxa una nova proposta turística i cultural a la vila. Cada primer diumenge de mes, a les 12 hores, s’organitzarà una visita guiada de la mà d’una persona dinamitzadora que ens descobrirà anècdotes, històries i detalls del patrimoni de la vila. L’activitat «Piera Medieval: dues viles en una» recorrerà els principals indrets del municipi i traslladarà el públic a la vida dels segles X al XVI. I és que, encaixada entre el Montserrat i el Penedès, Piera va néixer al voltant de dos espais diferents: el Castell de Fontanet i el Camí Ral d’Aragó, dos senyors que van fundar dues viles en un mateix espai i amb trets comuns. 

La primera visita guiada d’aquest proper diumenge serà una activitat inaugural, gratuïta i oberta als veïns i les veïnes de Piera. Per a participar-hi cal inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). A partir de l’agost, la proposta s’obrirà a tothom i tindrà un cost de 5 euros per persona (només els adults). Les inscripcions s'hauran de fer a través del web https://www.anoiapatrimoni.cat/visites-guiades/piera-medieval-dues-viles-en-una.

Arxivat a: Turisme
Piera Medieval
Piera Medieval

Arxius adjunts