Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la 1a sortida per conèixer la Piera Medieval

Èxit de participació en la 1a sortida per conèixer la Piera Medieval

07/07/2020

Les visites guiades organitzades el passat diumenge es van iniciar a l’Ajuntament i van recórrer diversos punts d’interès de la vila

El passat diumenge, dia 5 de juliol, es va posar en marxa l’activitat «Piera Medieval: dues viles en una» amb una bona acollida per part de la ciutadania. El gran volum d’inscripcions va fer necessari establir dos horaris diferents de sortida per tal que tothom pogués gaudir d’aquesta proposta que pretenia traslladar el públic a la Piera dels segles X al XVI.

El recorregut es va iniciar a l’Ajuntament i va continuar pel carrer del Sol per arribar a diferents llocs d’interès de la vila com el el Castell de Jaume I, la plaça del Sant Crist i el safareig de l’abeurador, la capella de Sant Sebastià, el portal d’en Romanyà, l’Escorxador i el carrer Muralla, finalitzant al Foment. En cadascun d’aquests punts les persones participants es van aturar i van rebre explicacions històriques per part del guia.

Aquestes visites inaugurals eren gratuïtes i estaven adreçades només als veïns i veïnes de Piera. La propera, que es farà el dia 2 d’agost, estarà oberta a tothom i tindrà un preu de 5 euros. Per a participar-hi caldrà reservar prèviament en aquest enllaç https://www.anoiapatrimoni.cat/visites-guiades/piera-medieval-dues-viles-en-una/.

Arxivat a: Turisme
Visita guiada Piera Medieval
Visita guiada Piera Medieval
Visita guiada Piera Medieval
Visita guiada Piera Medieval
Visita guiada Piera Medieval
Visita guiada Piera Medieval
Visita guiada Piera Medieval

Arxius adjunts