Portada > Actualitat > Notícies > Nova campanya de donació de sang a Piera

Nova campanya de donació de sang a Piera

16/07/2020

Els dies 28 i 29 de juliol es podrà donar sang al Casal per a joves i grans però per motius de seguretat serà necessari demanar cita prèvia

Durant l’estiu, les donacions baixen a tot Catalunya al voltant del 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. És per això que el Banc de Sang i Teixits reforça les campanyes de donació durant els mesos de juliol i agost per a mantenir les reserves en els nivells habituals. Enguany, a més, les necessitats de sang són més elevades per la represa d’operacions als hospitals que s’havien ajornat durant les setmanes més dures de la pandèmia.

Els dies 28 i 29 de juliol els veïns i veïnes de Piera podran donar sang de 10 a 14 h i de 17 a 21 h al Casal per a joves i grans. Per a fer-ho, serà necessari reservar prèviament a través del web donarsang.gencat.cat.

El Banc de Sang ha programat una seixantena de campanyes cada setmana en diferents municipis catalans per garantir que tots els malalts tindran la sang necessària per als tractaments. També romandran obertes les sales de donacions als hospitals de referència per assolir les 35.000 donacions necessàries.

Arxivat a: Salut
Marató de donació de sang 2018