Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria d’ajuts per afavorir la creació de llocs de treball

Convocatòria d’ajuts per afavorir la creació de llocs de treball

27/07/2020

Es destinen a persones autònomes que hagin iniciat la seva activitat durant el 2020 i a aquelles empreses que hagin contractat nous treballadors

El departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera ha publicat una nova convocatòria d’ajuts destinada a fomentar la creació de llocs de treball. Es poden beneficiar d’una subvenció aquelles empreses i persones autònomes que aquest 2020 hagin donat d’alta el seu negoci. Així mateix, es donarà un ajut a les empreses noves o ja establertes amb anterioritat que hagin incrementat la seva plantilla respecte de l’any anterior, contractant persones que es trobaven en situació d’atur. El consistori pierenc té previst destinar a aquest ajuts una partida de 20.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de setembre de 2020 o fins que s’exhaureixi el pressupost disponible. El tràmit s’ha de fer de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb el Centre de Serveis La Bòbila a través del telèfon 93 776 00 76 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ajuts ocupació

Arxius adjunts