Portada > Actualitat > Notícies > El MEV reactiva l’activitat cultural a la vila

El MEV reactiva l’activitat cultural a la vila

05/08/2020

La música en directe va omplir els caps de setmana del mes de juliol, amb algunes restriccions per a garantir la seguretat i evitar rebrots

El passat dia 3 de juliol es va donar el tret de sortida al MEV 2020, un cicle de concerts que va suposar la tornada de la cultura als carrers de Piera. El festival el va encetar el grup Made in Black, un trio de versions en format acústic que en les seves actuacions ret homenatge als principals estils de la música negra; una setmana més tard, els pierencs i les pierenques van poder gaudir d’una nova proposta musical en directe: la de The Hanfris Quartet, un grup vocal masculí que va oferir versions de cançons de rock&roll, jazz, swing, musicals i temes en català amb una alta qualitat tècnica i interpretativa; el dia 17 de juliol va ser el torn de Vocal Groove, un grup de gòspel amb cantants d’alt nivell que van comptar amb la col·laboració del grup Gospel Meeting, amb cantaires de l’Aula Municipal de Música de Piera i de Castellbisbal; el dia 24 de juliol, Neus Mar ens va transportar a la «banda sonora de les nostres vides» amb les lletres i les cançons de Lluís Llach; finalment, el divendres 31 de juliol el grup Teatre Nu presentava Mrs. Brownie, va fer un homenatge a la música negra americana amb l’actriu i cantant Laura Guiteras i el pianista i actor Abel Boquera.

Aquesta va ser una edició marcada per la necessitat d’establir mesures per a garantir la seguretat del públic assistent. Una de les primeres va ser el canvi d’ubicació: la música es va traslladar a la pista del Gall Mullat i la ciutadania va respondre omplint l’aforament permès, limitat a 200 persones. Altres mesures van ser l’habilitació d’un únic punt d’entrada al recinte, el control d’accés amb la presa de temperatura, l’obligatorietat de fer ús de la mascareta i la distància de seguretat entre cadires.

Arxivat a: Cultura i espectacles
MEV 2020 - Neus Mar
MEV 2020 - Made in Black
MEV 2020 - Made in Black
MEV 2020 - The Hanfris Quartet
MEV 2020 - The Hanfris Quartet
MEV 2020 - Vocal Groove
MEV 2020 - Neus Mar
MEV 2020 - Vocal Groove
MEV 2020 - Neus Mar
MEV 2020 - Neus Mar
MEV 2020 - Neus Mar
MEV 2020 - Companyia Teatre Nu
MEV 2020 - Companyia Teatre Nu