Portada > Actualitat > Notícies > La piscina d’estiu s’adapta a la nova realitat

La piscina d’estiu s’adapta a la nova realitat

05/08/2020

En les darreres setmanes s’ha augmentat l’aforament, s’han eliminat els torns horaris i s’han posat en marxa els abonaments mensuals i de temporada

En les darreres setmanes, la piscina d’estiu s’ha anat adaptant a la nova realitat i ha aplicat noves mesures que rebaixen les limitacions establertes al principi de la temporada. La principal novetat és que l’aforament se situa en les 225 persones, que suposa el 75 % de la capacitat habitual. També s’hi eliminen els torns horaris: ara, la ciutadania pot accedir al recinte des de les 11 a les 14 hores i de les 15.30 a les 20 hores. A més, les persones que pertanyin a col·lectius especialment vulnerables tenen reservat el torn de les 10 a les 11 hores. Al migdia es continuen tancant les instal·lacions per a realitzar-hi tasques de neteja i desinfecció dels espais i garantir-hi la seguretat de persones treballadores i usuàries. 

Així mateix, s’han posat en marxa els abonaments mensuals i de temporada, que serviran fins al diumenge dia 13 de setembre, últim dia d’obertura de la piscina d’estiu. Les entrades puntuals segueixen costant 1,50 euros per als infants i la gent gran, 2,50 euros per al jovent i les persones adultes i 1 euro per a les persones amb discapacitat. 

Finalment, l’accés als vestidors només està permès per a posar-s’hi la roba de bany o, abans de marxar, la de carrer, i en cap cas es pot utilitzar el servei de dutxes. L’ús dels lavabos ubicats dins els vestidors és l’habitual, mentre que per a fer ús dels de la zona de recepció cal sol·licitar-ho prèviament. 

D’altra banda, l’Ajuntament se suma un any més a la campanya del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per a promoure el bany segur a platges, piscines, rius, pantans i estanys. Es recorda a la ciutadania que cal seguir les indicacions de les persones socorristes i de les autoritats locals. Així mateix, es recomana no entrar a l’aigua bruscament i remullar-se primer les extremitats, no banyar-se si no s’ha acabat de fer la digestió i evitar estar massa estona a l’aigua o submergir-se durant gaire temps. A totes aquestes mesures, cal afegir aquest estiu altres recomanacions per evitar els contagis de la Covid-19. Abans d’anar a la piscina, cal informar-se atès que la situació excepcional pot fer que els ajuntaments estableixin limitacions tant d’accés com d’aforament. Un cop a les instal·lacions, cal mantenir la distància de seguretat, evitar les aglomeracions de gent i seguir les indicacions establertes. 

Es recorda a la ciutadania que no s’ha d’anar a la platja ni a la piscina si es presenten símptomes de Covid-19 o esteu en aïllament domiciliari pel risc de contagi. Un cop allà, davant qualsevol incidència cal avisar immediatament al personal de vigilància o trucar al 112.

Arxivat a: Esports, Esport i salut
Piscina d'estiu

Arxius adjunts