Portada > Actualitat > Notícies > Gran èxit d’un cap de setmana jove diferent i segur

Gran èxit d’un cap de setmana jove diferent i segur

14/08/2020

Totes les activitats es van celebrar al Gall Mullat i complint amb les mesures preventives per a garantir la seguretat del públic assistent

El passat cap de setmana va estar dedicat al públic jove. L’Eixam de Piera, amb el suport de l’Ajuntament, va organitzar la cinquena edició d’una iniciativa que pretenia oferir propostes d’oci a l’estiu per tal que el jovent pierenc gaudís del seu temps lliure. Les propostes van ser tot un èxit. L’organització va guarnir l’entorn del Gall Mullat per a fer-lo més acollidor i fer que el canvi d’ubicació per la COVID-19 no condicionés la celebració. De fet, totes les activitats es van poder realitzar complint amb les mesures de prevenció establertes: per accedir al recinte es prenia la temperatura, s'havia d'utilitzar gel hidroalcohòlic, donar les dades a l'entrada, i, en tot moment, portar la mascareta i mantenir la distància de seguretat entre persones.

Divendres, les dues sessions de cinema a la fresca van tenir una bona acollida per part del públic assistent que es va divertir molt amb la pel·lícula Campeones, i va passar estones de por i angoixa amb el llargmetratge No respires; dissabte, el bon humor va ser el protagonista amb el teatre d’improvització de la companyia Impro con limón; finalment, diumenge, el cap de setmana jove es va tancar amb una sessió de chill out amb les cançons de Carla Collado i la música i dansa del grup Les Mambes.

L’Ajuntament vol agrair la responsabilitat de les persones participants i també a l’Eixam de Piera per l’empenta i l’esforç amb el qual van organitzar el seu cinquè cap de setmana jove, demostrant que, si s’organitzen bé, es poden celebrar actes segurs.

Arxivat a: Joventut
V Cap de Setmana Jove
V Cap de Setmana Jove
V Cap de Setmana Jove
V Cap de Setmana Jove
V Cap de Setmana Jove
V Cap de Setmana Jove
V Cap de Setmana Jove