Portada > Actualitat > Notícies > S'impulsa el cicle cultural Cultura Segura

S'impulsa el cicle cultural Cultura Segura

31/08/2020

Per potenciar el sector cultural en un moment tan crític com l'actual, s'impulsa aquest cicle d'esdeveniments pels divendres del mes de setembre

Des del consistori es creu fermament que la cultura és segura i necessària, i que cal donar suport a tots els artistes i treballadors d’aquest àmbit. I és per això, que en aquest moment tan crític pel sector, s'impulsa el cicle d'esdeveniments culturals "Cultura Segura".

Cada divendres del mes de setembre tindrem una cita al Parc del Gall Mullat per poder gaudir de la cultura amb totes les mesures de seguretat.

L'aforament serà limitat, i per controlar-lo més fàcilment, caldrà adquirir prèviament una entrada gratuïta. Si no s'han esgotat les entrades, es podrà accedir al recinte un cop s'hagin obert les portes.

Com ja s'ha instaurat en altres models d'èxit com el Música En Viu o el Cap de Setmana Jove, per accedir a l'esdeveniment el controlador d'accés prendrà la temperatura als assistents i es demanaran dades personals per si calgués posar-se en contacte amb la ciutadania. I en tot moment caldrà mantenir les mesures de seguretat, principalment: distància entre persones, higiene de mans i portar mascareta.

Per encetar el cicle, aquest divendres comptarem amb la banda Ginestà, encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. Musicalment s'han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l'essència pop-folk de les seves cançons.

Per adquirir les entrades telemàticament cal fer-ho a través d'aquest enllaç: http://entrapol.is/1IM1B

Per aquelles persones que no pugueu adquirir-les telemàticament, s'ha habilitat el telèfon 93 778 82 00 extensió 5, per rebre trucades i fer la gestió durant el dimecres 2 de setembre d'11 a 13 hores.

Es demana portar l'entrada, preferiblement, en un dispositiu electrònic i no impresa.

Tota la informació sobre el cicle Cultura Segura la podeu trobar a http://www.viladepiera.cat/culturasegura.

Arxivat a: Cultura, Cultura, Cultura i espectacles
Cultura Segura
Cultura Segura
Ginestà - Cultura Segura