Portada > Actualitat > Notícies > S'organitzen actes per les festivitats del 8 i l'11 de setembre

S'organitzen actes per les festivitats del 8 i l'11 de setembre

04/09/2020

En aquestes dues dates tindran lloc les tradicionals commemoracions però amb les restriccions que marca la pandèmia

Tot i que la Covid-19 ha provocat la suspensió de la Festa Major, el nostre municipi sí que celebrarà, tot i que amb restriccions, dues de les festivitats tradicionals d’aquestes dates com són la de les Marededeus Trobades i la Diada Nacional de Catalunya.

Pel que fa al 8 de setembre el programa previst s’inicia a les 11 h al Santuari del Sant Crist de Piera amb l’ofici de la festivitat. L’aforament estarà limitat a 80 persones per la qual cosa es convida a seguir la cerimònia a través de Ràdio Piera (al 91.3 FM o a http://radiopiera.cat/).

Seguidament, a les 12.30 h, al Gall Mullat, tindrà lloc un concert de sardanes. Serà una audició sense ballada, i anirà a càrrec de la Cobla Costa Brava. Els mateixos que oferiran el ja tradicional concert de vespre, a les 19 hores. L'aforament dels concerts serà limitat i es prendrà la temperatura als assistents al moment d'accedir al recinte.

Pel que fa a l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, s’ha limitat a part de les autoritats municipals, com a representació del consistori, l'acte institucional d’homenatge a Rafael Casanova.

Per tal d’evitar concentracions, s'insta a les entitats i a totes aquelles persones que vulguin fer una ofrena a que hi vagin al llarg del dia i en grups reduïts.

La jornada es tancarà a les 19 hores, amb el tradicional concert d’havaneres amb el grup Barca de Mitjana, que és l'espectacle de divendres del cicle Cultura Segura d'enguany. Tota la informació la podeu trobar a www.viladepiera.cat/culturasegura.

Amb la col·laboració de

Arxivat a: Festes, Lleure
Sardanes