Portada > Actualitat > Notícies > Ampliació de l’horari dels cementiris municipals

Ampliació de l’horari dels cementiris municipals

16/10/2020

Davant la proximitat de Tots Sants, s’ha modificat l’horari d’obertura dels equipaments i s’han establert mesures per evitar aglomeracions i reduir contagis

Coincidint amb la celebració de la festivitat de Tots Sants, el proper dia 1 de novembre, l’Ajuntament de Piera ha decidit ampliar l’horari dels cementiris municipals. Fins al dia 2 de novembreles instal·lacions romandran obertes en els dies i hores següents: 

  • Del 19 al 23 d'octubre: de 9 a 17 h
  • Els dies 24 i 25 d’octubre: de 9 a 14 h
  • Del 26 d’octubre al 2 de novembre (inclòs el dia de Tots Sants): de 9 a 17 h 

Es recomana a la població que les visites es facin durant les dues setmanes que romandran obert els cementiris i que es redueixi el temps d’estada per evitar aglomeracions. Recordem que el Cementiri Nou té un aforament de 150 persones, el Cementiri Vell de 120 persones i el Cementiri Modern de 150 persones. 

Les persones que accedeixin a qualsevol dels recintes hauran de seguir les mesures de seguretat establertes per a minimitzar el risc de contagi de la COVID-19. Així, doncs, caldrà fer ús de la mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de l’equipament, respectar la distància entre persones d’1,5 metres així com els recorreguts marcats. Es recorda que està prohibit menjar i beure a l’interior del recinte.

Actualització: Malgrat les mesures restrictives actuals, entre les quals hi ha el confinament per municipis durant el cap de setmana, tant dissabte 31 d'octubre com diumenge dia 1 de novembre es permetrà la mobilitat per a desplaçar-se fins als cementiris de la mateixa comarca. 

Arxivat a: General
Cementiri Municipal
Consells per a visitants dels cementiris