Portada > Actualitat > Notícies > S’elabora una guia d’activitats per a infants i adolescents

S’elabora una guia d’activitats per a infants i adolescents

20/10/2020

L’Ajuntament farà arribar aquest llibret a les famílies en format digital a través dels centres educatius, les AMPA i els mitjans de comunicació municipals

El consistori pierenc ha elaborat una guia d’activitats amb totes les propostes que s’ofereixen a la vila aquest curs 2020-2021 per als infants i adolescents de 0 a 14 anys. L’objectiu és informar les famílies dels recursos que tenen al seu abast per tal de garantir que els nens i joves ocupin el seu temps de lleure i aprenentatge amb iniciatives de qualitat, que ajudin a potenciar el seu desenvolupament personal i social. 

La guia inclou activitats relacionades amb diferents àmbits que, majoritàriament comptes amb la col·laboració i implicació d’entitats i associacions locals: formatives, artístiques, culturals i de lleure, com les que ofereix l’Escola de Música, Dispiera, la Coral Xicoira, la Banda Orquestra de Piera i la biblioteca municipal; activitats esportives, que permeten practicar esports com el tennis i el pàdel, la hípica, la natació, l’atletisme, el patinatge, el futbol, el bàsquet o l’hoquei, entre d’altres; propostes organitzades per les AMPA al llarg de tot el curs escolar; l’Aula d’Estudi; els casals d’estiu, Nadal i Setmana Santa; i activitats per a fer en família com les que ofereix la biblioteca de manera periòdica o les que s’organitzen coincidint amb alguna festivitat com el Nadal, el Carnaval, la Fira i Festes del Sant Crist o la Festa Major. 

El llibret es farà arribar en format digital a totes les llars a través dels centres educatius, de les AMPA i també dels mitjans de comunicació locals com el web i les xarxes socials municipals. 

Podeu descarregar la Guia d’activitats per a infants i adolescents en el document adjunt

Arxivat a: Educació
Guia d'activitats per a infants i adolescents curs 2020-2021

Arxius adjunts