Portada > Actualitat > Notícies > S’anul·la la gala solidària de la Televisió de Piera

S’anul·la la gala solidària de la Televisió de Piera

28/10/2020

La situació sanitària derivada de la COVID-19 ha obligat a suspendre aquest esdeveniment que en les seves darreres edicions recollia diners per a la lluita contra el càncer

Aquest 2020, la Televisió de Piera ha decidit no celebrar la gala solidària que s’organitzava cada any abans de l’arribada del Nadal. La situació sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 ha obligat a suspendre moltes de les activitats previstes i una d’elles ha estat aquesta gala que en les seves darreres edicions destinava els diners recollits a l’Associació Espanyola contra el Càncer de l’Anoia per contribuir en les tasques d’investigació contra aquesta malaltia. 

Des de la Televisió de Piera han fet un comunicat en el qual desitgen de tot cor que la gala pugui tornar l’any vinent amb molta més força i Piera pugui tornar a demostrar que és una vila molt solidària. 

Arxivat a: Solidaritat, COVID-19
Anul·la Gala Piera TV