Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia la votació final del procés de pressupost participatiu

S’inicia la votació final del procés de pressupost participatiu

02/11/2020

Del 2 al 29 de novembre, la ciutadania pot escollir a quina inversió de les 11 proposades vol que es destinin més de 160.000 euros dels comptes municipals

Avui dilluns, dia 2 de novembre, comença la votació final del procés de pressupost participatiu. Els veïns i veïnes de Piera poden decidir de manera directa a quina de les 11 propostes finalistes volen que es destini una partida de 161.803,40 euros del pressupost municipal. Poden participar en la votació totes les persones que hagin complert 16 anys abans de l’1 d’octubre de 2020 i que estiguin empadronades al municipi abans d’aquesta data. Cada persona podrà escollir un màxim de 3 propostes.

Es pot votar telemàticament, a través d’aquest enllaç o físicament dipositant la butlleta que s’adjunta degudament emplenada a l’urna situada a l’entrada de l’Ajuntament. Amb motiu de les noves mesures decretades per la COVID-19 el Casal per a Joves i Grans i el Foment de Piera romanen tancats i, per tant, no es podrà votar allà fins que es puguin reobrir aquests dos equipaments. El període de votacions es tancarà el diumenge 29 de novembre. 

La proposta més votada serà la que s’executarà durant l’exercici 2021. En cas que el seu cost sigui inferior als 161.803,40 euros, es podran dur a terme les següents propostes amb més vots fins que s’exhaureixi el total del pressupost.  

Arxivat a: Participació ciutadana
Urna pressupost participatiu

Arxius adjunts