Portada > Actualitat > Notícies > Nova proposta turística per a descobrir la Piera Moderna

Nova proposta turística per a descobrir la Piera Moderna

09/12/2020

Cada tercer diumenge de mes s’oferiran nous recorreguts guiats per a conèixer els darrers 400 anys de la història de la vila

Vist l’èxit de les sortides per a conèixer la Piera Medieval, i seguint la història de la nostra vila, es posa en marxa una nova iniciativa que ens permetrà endinsar-nos en la Piera Moderna i Contemporània a través de visites guiades. Aquestes estaran conduïdes per una persona dinamitzadora que ens descobrirà anècdotes, històries i detalls de la vila. L’activitat «Piera Moderna: de la vinya a l’estiueig» recorrerà els darrers 400 anys de la història de Piera a través del seu patrimoni arquitectònic, cultural i social.

Les visites s’oferiran cada tercer diumenge de mes. La primera està prevista per al dia 20 de desembre a les 12 hores. Aquesta serà una visita inaugural, gratuïta i oberta als veïns i les veïnes de Piera, però caldrà formalitzar-hi prèviament la inscripció a través de l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). La sortida tindrà un aforament limitat i es farà complint totes les mesures de seguretat previstes per a evitar els contagis de la COVID-19.

A partir del mes de gener, les visites s’obriran a tothom i tindran un cost de 5 euros per persona (només els adults). Les inscripcions s’hauran de fer a través del web www.anoiapatrimoni.cat.

Arxivat a: Turisme
Piera Moderna

Arxius adjunts